WS gorionici

Gorionici MMT/MMG/PMT/WS

Najbolji omjer mase i oblika osigurava zavarivaču potpunu slobodu u radu. Dodatna pogodnost je mogućnost odabira prema točno određenom vrstu posla, između širokog raspona gorionika prema dužinama od 3 m do 8 m. Mali vrat gorionika omogućava zavarivaču da dosegne uska mjesta bez ugrožavanja dobavljanja žice, prijenosa struje za zavarivanje i plinske zaštite.

Optimalan doseg osigurava vrat plinom hlađenih gorionika koji se može zakretati oko svoje osi za 360° (180° kod PMT-a 32, 35 i 42). Također se može zavarivati u zahtjevnim uvjetima bez držanja zapešća u neprirodnom položaju.

MMT gorionici – za sve vrste materijala i aparate za zavarivanje

MMT gorionici se mogu koristiti sa svim vrstama aparata za zavarivanje koji imaju Euro priključak, a dužine su od 3 do 4,5 m.

PMT gorionici su dodatno opremljeni sa RMT daljinskom kontrolom, te se mogu koristiti sa Kemppi FastMig ili Kempact Pulse aparatima za zavarivanje i dužine su od 3 m do 4,5 m.

WS gorionici sa svojom većom dužinom osiguravaju veći domet prilikom zavarivanja aluminija ili nehrđajučeg čelika (Ss) od 6 m do 8 m, a opremljeni su patentiranom tehnologijom DL materijala koji smanjuje trenje žice unutar gorionika.

Prikazano 1 - 3 od 3

WS35

intermitencija: 300 A (35%) hlađenje: plin prom...  Više o proizvodu

WS30W

intermitencija: 250 A (100%) hlađenje: tekućina ...  Više o proizvodu

WS42W

intermitencija: 250 A (25%) hlađenje: tekućina ...  Više o proizvodu
  • ESIF
  • HAMAG BICRO